Saturday, February 24, 2018

COLLISTAR kremas ,,Natura Transforming Essential Cream“

Labas rytelis,

šiandien noriu papasakoti apie kremą, kurį įsimylėjau gavusi mėginuką :) Taip būna labai retai, nes kažkaip esu nusivylusi skirtumu tarp mėginuko kokybės ir pilno produkto kokybės, tačiau šiandien pasakoju apie Collistar kremą, nes šis atvejis kitoks.



Douglas puslapyje, kuriame šį kremą ir įsigijau (beje, šiuo metu 20 proc. lojaliems ir dar dovanų duoda), šis kremas apibūdinamas taip:

Transformuojamasis veido kremas
Odos tipas / būklė: Visiems odos tipams

Tai tikrai ypatingas kremas: ne tik klasikinė emulsija, bet ir galimybė pritaikyti kremą pačioms įvairiausioms asmeninėms reikmėms. Sodrus ir švelnus lyg aksomas – ideali kasdienės priežiūros priemonė, padedanti kuo ilgiau išsaugoti jaunatvišką išvaizdą. Drėkina, glotnina, suteikia elastingumo ir saugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio. Kremo veiksmingumas pagrįstas itin didele prabangių augalinių aliejų koncentracija, drėkinamųjų ir apsauginių ypatybių turinčiu saldžiųjų stevijų ekstraktu ir odą glotninančiu bolivinių balandų ekstraktu. Kremas puikiai veikia ir naudojamas vienas, bet yra specialiai paruoštas taip, kad pridėjus natūralių sudedamųjų dalių galėtų būti pritaikomas asmeninei veido priežiūrai.

Kuo man jis taip patiko? Turbūt pagrindinis jo išskirtinumas buvo, kad po jo oda tiesiog švyti, atrodo pasilsėjusi ir gaivi, jis labai greitai ir gerai susigeria, nelieka to lipnumo ir ,,taukų“ pojučio, kuris būdingas daugeliui kremų (dėl to, aš baisiai nemėgstu daugelio veido kremų, nes po jų jaučiuosi tarsi veidą išsitepusi riebalais, užsikemša poros ir, žodžiu, gaunasi nieko gero). Tekstūra labai labai gera. 

Dar šis kremas yra labai įdomus tuo, kad jis parduodamas pakuotėje su stikliniu indeliu ir lopetėle bei receptų sąrašu. Pridėję alyvuogių aliejaus ar kitų priedų, jūs šį kremą galite paversti valomąja kauke ar netgi šveitikliu. Tai, mano nuomone, nemenka naujovė, kad kremą galima taip transformuoti :) 

Pakuotė yra 110 ml, taigi iš tiesų nemažai ir kremo užteks ilgam. 



1 comment: