Friday, April 7, 2017

JOANNA skystas muilas ir šveitiklis Naturia

Sveiki, mieli skaitytojai,

jau senokai ką nors rašiau, tiesiog leidau sau paatostogauti, bet štai jau laikas grįžti :) O geriausia grįžti su garžiai kvepiančių produktų aprašymais.


Šį kartą pasakosiu apie JOANNA priemones: Naturia braškių kvapo šveitiklį bei aviečių kvapo skystą muilą su balzamu.



Apie JOANNA COSMETICS LABORATORY

JOANNA COSMETICS LABORATORY tai viena didžiausių kūno ir plaukų priežiūros priemones gaminanti įmonė, kuri turi daugiau nei 30 metų patirties. Įmonė rūpinasi savo priemonių kokybe. Patyrę specialistai, pasitelkdami į pagalbą naujausias technologijas, kruopščiai kūrė ir tobulino priemonių sudėtį. JOANNA COSMETICS LABORATORY gaminiai yra mėgstami daugiau nei 30-yje pasaulio šalyse. Taip pat įmonė kasmet dalyvauja daugelyje pasaulyje populiarių grožio parodų, kurios vyksta Maskvoje, Bolonijoje ir Dubajuje (aprašymas iš Eurokos psl.).

Abi priemones pirkau per Eurokos e-parduotuvę, kurią be galo mėgstu, nes labai patogu: išsirenki internetu, susimoki parduotuvėje, be to, daug akcijų ir atrakcijų – visada dėžutėje būna dovanų, kad ir už kokią sumą pirktum :)

Taigi Naturia kūno šveitiklis, braškių skonio. 100 ml buteliukas pakankamai mažas, tačiau koks mielas!  Kvepia beprotiškai fantastiškai skaniai, sunku net nupasakoti. Mažos granulės primena braškių sėklytes, jos švelnios, nenubrūžina odos, nedirgina, tačiau nušveičia iš tiesų gerai. Šis produktas labai patiko, tad planuoju įsigyti ir kitų kvapų, kurių yra net 5. Kaina Eurokos šiuo metu 1,79 Eur.

No comments:

Post a Comment