Sunday, February 26, 2017

ODORO namų kvapas ,,Vaisių asorti“

Sveiki, mieli skaitytojai,

ar Jūs pasiilgote vasaros su jos visais puikiai kvapais taip pat kaip ir aš? Spėju, kad tikrai! Tad šiandien noriu papasakoti apie namų kvapą, kuris pripildys Jūsų namus nuostabaus vasariško vaisių aromato. Jūsų dėmesiui – lietuviškas prekės ženklas ODORO ir jų  kvapas namams ,,Vaisių asorti“ :)


Gamintojo aprašymas

Kvapas „Vaisių asorti" - citrusinis, saldžiai gaivus, vasariškas kvapas, kurio pagrindinėse natose vyrauja egzotiniai vaisiai - mangas, apelsinas, laimas, persikas. Tikras atostogų aromatas.

VIRŠUTINĖS NATOS
mangas
laimas
VIDURINĖS NATOS
persikas
mangas
citrusas
APATINĖS NATOS
cinamonas

Apie šį gaminį noriu pasakyti tiek gražių žodžių, kad net nežinau, nuo ko pradėti. Turbūt pradėsiu nuo to, kad labai nustebino ir sužavėjo tai, kad kvapą galima pauostyti jo neišėmus ir dėžutės. Jos viršutinėje dalyje yra žodžiai ,,Užuosk mane“, taigi aromatas jaučiamas vos paėmus pakuotę į rankas. 

Stiklinis buteliukas atrodo iš tiesų prabangiai, tikrai niekada nepasakytum, kad gaminio kaina 14 eurų. Buteliukas pripildytas 90 ml aromatinio aliejaus, komplektuojamas su 10 juodų daugiapluoščių naujos technologijos lazdelių.

Prabangus juodas kaspinėlis, puošiantis subtilų buteliuką, suteikia gaminiui solidumo ir rafinuotumo. Tobulai suderintos spalvos sukuria minimalistinės prabangos pojūtį, o tai garantuoja, kad šis gaminys suras savo vietą bet kurių namų interjere. 

Kvapas saldus, vaisinis, egzotiškas, tačiau neįkyrus, visiškai neerzina ir kaskart įžengus į kambarį užplūsta šiltos vasaros prisiminimai ir kaip mat pakelia nuotaiką. Tarsi mėgautumeis saulės voniomis užkandžiaudama skaniausiais vaisiais. 

10 balų iš 10!


No comments:

Post a Comment